با همت جهاد دانشگاهی کاشمر تخصصی ترین نمایشگاه گیاهان دارویی در کاشمر گشایش یافت.

این نخستین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای گروه گیاهان دارویی و مرکز کارآفرینی جهاد دانشگاهی کاشمر است، در این نمایشگاه سعی شده تمامی زمینه های مختلف گیاهان دارویی در معرض دید عموم قرار گیرد.

سعی شده در این نمایشگاه توانمندی های دانشجویان رشته گیاهان دارویی به منصه ظهور برسد و از سویی مردم را با این توانایی ها آشنا کنیم، هر چه در خصوص گیاهان دارویی خواسته باشیم از تامین بذر تا فراوری در این نمایشگاه ارائه می شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در نخستین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای گروه گیاهان دارویی و مرکز کارآفرینی جهاد دانشگاهی کاشمر حدود 22 غرفه فعال است، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی، تجاری سازی، برندینگ و بازاریابی، عطر سازی، استخراج روغن های گیاهی و کاربردهای آن، کشت و پرورش گیاهان دارویی، شناخت و بهره برداری گیاهان دارویی، حفاظت و ترویج گیاهان دارویی، ادویه جات و چاشنی های گیاهی، دمنوش ها و داروهای گیاهی دارویی، احداث و مشاوره گلخانه، کارگاه آموزشی و مشاوره، شناخت گیاهان دارویی، پرورش زالو و تراریوم، بن سای و گیاهان آبزی از جمله غرفه های این نمایشگاه هستند.

این نمایشگاه از 28 مردادماه به مدت یک هفته در معرض دید عموم قرار دارد.