به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کاشمر، به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام استاد و معلم مراسمی با حضور اعضای هیات علمی و اساتید حق التدریس مرکز جهاد دانشگاهی کاشمر برگزار شد.

در ابتدای برنامه آیاتی از قرآن مجید تلاوت شد و سپس رئیس محترم موسسه آموزش عالی و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کاشمر جناب اقای دکتر صادق باغبان

، ضمن خیر مقدم و خوشامد به مدعوین، به ایراد سخنرانی در خصوص شهید آیت الله مطهری و مقام شامخ معلم پرداختند و همچنین گزارشی مختصر از دستاوردها و وضعیت فعلی دانشگاه خدمت اساتید محترم ارائه نمودند.

در این مراسم همچنین از اساتید نمونه با اهداء لوح و جایزه نفیس تقدیر بعمل آمد. لازم به ذکر است فرایند انتخاب اساتید نمونه توسط جناب آقای دکتر اولیایی مدیر محترم آموزش مرکز جهاد دانشگاهی کاشمر برای حضار تشریح شد.

در قسمتی از برنامه از اساتید دعوت بعمل آمد تا در خصوص سبک زندگی و سلوک شهید مطهری به ایراد سخن بپردازند و نقطه نظرات خود را در خصوص تکریم مقام استاد مطرح کنند..

در نهایت بعد از اتمام برنامه ها از اساتید محترم جهت صرف شام  دعوت بعمل آمد.