مدیر موسسه جهاددانشگاهی کاشمر از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی کاشمر و شهرداری این شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کاشمر، صادق باغبان امروز 17 دی‌ماه در بازدید شهرداری کاشمر از موسسه جهاددانشگاهی کاشمر با بیان اینکه سه تن از دانشجویان این موسسه در خصوص مبلمان شهری، فضای سبز و گیاهان دارویی کارهای پژوهشی انجام داده‌اند، اظهار کرد: در این راستا از شهردار و شورای شهر کاشمر جهت بیان این دستاوردها دعوت شده است.

وی با اشاره به اینکه موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر از اعتبارات لازم برای انجام کارهای پژوهشی برخوردار است، افزود: تمام تلاش جهاد دانشگاهی گام برداشتن در راستای رفع مشکلات منطقه است.

باغبان با اعلام اینکه اکنون متن اولیه این تفاهم نامه تهیه شده است و به زودی به امضاء خواهد رسید، اظهار کرد: چند سال قبل در بلوار سید مرتضی با همت جهاد دانشگاهی و شهرداری باغ گیاهان دارویی که در نوع خود در استان کم‌نظیر بود احداث گردید.

وی همچنین از حمایت موسسه جهاد دانشگاهی از دانشجویان در انجام طرح‌های پژوهشی خبر داد و بیان کرد: این موسسه از اعضاء هیئت علمی با تجربه و امکانات و تجهیزات بسیار خوبی برخوردار است.

مدیر موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر با اشاره به اینکه این برای اولین بار است که دانشگاه در امور شهری با شهرداری همکاری می‌کند، افزود: به‌روزآوری تکنولوژی آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی با تأمین تجهیزات جدید را از جمله اهداف کلان این موسسه است.

در ادامه شهردار کاشمر با بیان اینکه هرچند در سال 92 سرانه درآمدی به ازاء هر شهروند 140 هزار تومان بود اما در این 4 سال این سرانه به 350 هزار تومان افزایش یافته است، بیان کرد: این درآمد به نسبت شهری همانند مشهد 0.1 است.

جعفر سلیمانی با اشاره به اینکه حق مردم کاشمر است که از همان مبلمان شهری شهرهای بزرگ هرچند کوچک‌تر برخوردار باشند، اظهار کرد: در شرایطی قرار داریم که مشکلات مالی آزار دهنده شده است.

وی با اعلام اینکه خشکسالی‌های شدید موجب شد به سمت گیاهان کم آب طلب و اجرای آبیاری کم فشار  و حذف آبیاری غرقابی برویم، عنوان کرد: در فاز دو بلوار سید مرتضی این طرح اجرا شده است.

شهردار کاشمر با بیان اینکه هنوز با محیط و منظره مناسب شهری فاصله داریم، بیان کرد: طی 4 سال گذشته 1.5 میلیارد تومان به مشاور مطالعات و پروژه‌های تعیین شده توسط شورای شهر به شرکت‌های دارای صلاحیت پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه بسیار خوشحال هستیم که بتوانیم با موسسه جهاد دانشگاهی در خصوص مسائل شهری کار کنیم، عنوان کرد: در چشم اندازه میان مدت و بلند مدت از ظرفیت برخی دانشگاه‌ها بهره می‌بریم.

سلیمانی با اعلام اینکه از حضور در یک جلسه دانشجویی بسیار خرسندیم، کاشمر را در بین شهرهای هم سطح خود شهری پویا و سرزنده دانست و افزود: کمتر شهری است که از دوازده شب به بعد حجم بسیاری از تردد را شاهد باشیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون به خوبی به قابلیت‌ها پرداخته نشده و زیر ساخت‌های شهری مناسب و اقامت موقت و... فراهم نشده است، اظهار کرد: هرچند هنوز تا حد مطلوب فاصله داریم اما ناامید نیستیم.

شهردار کاشمر با بیان اینکه بودجه شهر کاشمر 300 درصد رشد داشته است، بیان کرد: برای رفع مشکلات شهری و داشتن شهری آباد نیازمند کمک دانشجویان و دانشگاه‌ها هستیم.

وی با اعلام اینکه در تلاش هستیم شهر را در مسیر خود پیش ببریم و به افقی که شهروندان نیاز و انتظار دارند برسیم، عنوان کرد: حذف چمن و کاشت گیاهان دارویی و آموزش شهروندی و... از جمله اهدافی است که با کمک مجموعه دانشگاهی در تلاش هستیم به آن برسیم.

شهردار خلیل آباد با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه و شهرداری حلقه مفقوده‌ای است که تاکنون به درستی به آن پرداخته نشده است، اظهار کرد: شهرداری‌ها بدنه اجرایی شهر هستند و متاسفانه به دلیل وضعیت اقتصادی در حد توان اجرایی کار نشده است.

گوهری با اشاره به اینکه در راستای رفع مشکلات مجموعه شهری نیازمند پیشنهادت دانشگاه هستیم، از دانشجویان و محققین شهرداری خواست آن‌ها را تنها نگذارند.
وی اظهار کرد: این ضعف بوده که تاکنون از این توان دانشگاه‌ها به خوبی استفاده نشده است.