گرامیداشت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی کاشمر

همزمان با  گرامیداشت16 آذر روز دانشجو،  امور دانشجویی فرهنگی مراسمی با این مناسبت اجرا نمود.این مراسم  از ساعت 13  الی16 در سالن کنفرانس با حضور حدود 130 دانشجو برگزار گردید. مراسم با قرائت قرآن و پخش سرود ملی آغاز گردید. در ادامه جناب آقای دکترباغبان رئیس محترم مرکز و جناب آقای نوروزی مدیر محترم دانشجویی فرهنگی به حاضرین خیر مقدم گفتند و در مورد روز دانشجو به ایراد سخن پرداختند.

از بخش های جالب این برنامه اجرای موسیقی، پرسش و پاسخ و اهدا جایز به دانشجویان برتر  علمی و ورزشی   بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

در انتها ی مراسم نوبت  به مهیج ترین قسمت برنامه یعنی افتتاح نخستین نمایشگاه علمی، فرهنگی و هنری رسید که با حضور محترم ریاست مرکز، مدیر امور دانشجویی فرهنگی و سایر پرسنل و اساتید مدعو و دانشجویان این کار به سر انجام رسید.

محصولاتی از قبیل کتاب، نقاشی و هنرهای دستی و معماری در این نمایشگاه ارائه گردید. شایان ذکر است که خالق آثار نقاشی ارائه شده در نمایشگاه جناب مصطفی امینی نقاش و هنرمند برجسته شهرستان و کشور می باشد.