به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، راضیه آذرنیا با بیان این مطالب افزود: موج اول  این طرح در روزهای 13 لغایت 20 بهمن ماه سال جاری  در شهرهای  مشهد، قوچان، تربت جام و روستاهای منزل آباد، گرجی، ابوسعدی،  سعدآباد، احمد آباد صولت، خرم آباد ،یزدان آباد با همکاری 16 پرسشگر اجرا شد.

وی در ادامه یادآور شد: موج دوم  نیز در تاریخ 26 لغایت 29 بهمن ماه سال جاری با همان حجم نمونه در شهرها و روستاهای مذکور انجام گردید.

مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) شعبه خراسان رضوی  خاطرنشان کرد: در این طرح‌ها به بررسی میزان مشارکت شهروندان و روستائیان در استان خراسان رضوی و همچنین معیارهای  مردم برای رای به نامزدهای انتخاباتی، اعتماد به سلامت برگزاری انتخابات و  همچنین دلایل عدم مشارکت در صورت عدم تمایل به  شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی  پرداخته شد.