این مرکز مجوز های لازم را از دانشگاه جامع علمی کاربردی نیزدر حال اخذ می باشد اما بخش تجاری سازی و حمایت از ایده ها ، با مجوز های لازم از معاونت اشتغال و تجاری سازی جهاددانشگاهی کشور ، کارخود را آغاز نموده است.
اهداف :
- جمع آوری ایده های برتر از تمام اقشار جامعه بالاخص در سطح روستا
- بررسی مشکلات موجود در تولید بالاخص کشاورزی منطقه
- بررسی ایده هایی برای افزایش راندمان و بهینه سازی در تولید بالاخص بخش کشاورزی
- لینک های مرتبط با بازارهای موجود برای محصول مورد نظر
- بهره گیری از تمام توان جهاددانشگاهی کشور برای بازاریابی محصولات نوآورانه
- آموزش تجاری سازی ایده ها
- آموزش و مشاوره ثبت شرکت و برند
- ایجاد شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه
برخی فعالیتهای در سال 96 :
- راه اندازی اولین شرکت دانش بنیان در زمینه 2 محصول فرآوری شده گیاهان دارویی است در حال اخذ ثبت اختراع و ثبت شرکت می باشد تا اواسط سال 97
- جمع آوری ایده های موجود درمنطقه ، تا با توجه به پتانسیل های موجود بتوان برای هر منطقه از ترشیز طرح تجاری را مطرح و در کارگروه اشتغال شهرستان از آن دفاع نمود .
- ورود 12 دانشجو برای اقدام به فروش و بازاریابی سوغات کاشمر در شبکه ها تجارت الکترونیک و بسته بندی آنها، که از جمله دو محصول در حال ورود به بازار می باشند : شیره انگور، سکنجبین.
- برگزاری 2 استارت آپ تا اوایل سال 97 در سطح منطقه با عناوین " هم آفرینی هنر عمومی شهر ترشیز " و " گردشگری- سلامت – زیارت" دارد.
- ایجاد 3 دبیرخانه در فرمانداری های ترشیز برای جمع آوری ایده ها و کمک به ایده پردازان بالاخص روستاییان و جوانان روستا که با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی و سازمان برنامه بودجه استانداری ها در حال اجرا می باشد.