دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه در اردیبهشت ماه 95 ، با برگزاری اولین جلسه کمیته کارآفرینی دانشگاه که متشکل از مدیران گروه و کارآفرینان و مدرسان کارآفرینی می باشد کار خود را آغاز نمود.

اهداف :

• جمع آوری اطلاعات در خصوص وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان و دانشجویان مرکز
  • پیگیری وضعیت فعالیتهای انجمن های علمی
  • نظارت بر اجرای دروس کارآفرینی ، کاربینی و کارورزی در دانشگاه
  • شناسایی دانشجویان مستعد و معرفی آنها به دستگاهها و شرکت های مورد نظر
  • ایجاد بانک اطلاعات از وضعیت نیازمندی ادارات و شرکتها برای جذب نیروی انسانی مورد نیاز.
  • دفتر کار آفرینی با جمع آوری اطلاعات در خصوص وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان و دانشجویان مرکز کارخود را آغاز نمود.
  • پیگیری تمام امور در حیطه اشتغال و نوآوری به منظور راه اندازی مرکز رشد
  • ایجاد مدرسه کارآفرینی
  • ترویج روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان و اساتید

برخی فعالیتهای در سال 96 :

• با همکاری انجمن های علمی دانشجویی توانسته ایم 3 طرح را مصوب و برای اجرای آن بودجه کافی در دانشگاه جامع علمی کاربردی دریافت نموده که از آنها دو طرح در حال ثبت اختراع می باشد.
  • ثبت و اخذ مجوز لازم برای اولین بار در ثبت مهر و لوگو برای دفتر کارآفرینی در دانشگاه جامع علمی کاربردی.
  • برگزاری بیش از 30 کارگاه مختلف در زمینه شغلی با همکاری دانشجویان و مرکز آموزرش های تخصصی کوتاه مدت در سال 96
  • کارهای پژوهشی مرتبط با کارآفرینی
  • نعقاد بیش از 3 تفاهم نامه پژوهشی با ارگانهای مختلف
  • در نهایت با ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سال 96 به عنوان :

"مقام اول دفاتر کارآفرینی استان خراسان رضوی از بین 64 مرکز علمی در سال 96" دیگر انتخاب گردید.

• کلاسهای کارآفرینانه در مسیر مدرسه کارآفرینی بیش از 50 ساعت برای دانش آموزان دبیرستانها و هنرستانها
  • برگزاری کارگاه آ»وزشی برای بیش از 700 نفر از متقاضیان وام مشاغل خانگی و کوچک در زمینه کاآفرینی و اشتغال