بنر امجد کاشمر

نحوه ورود اساتید گرامی به سامانه امجد :

پس از انتخاب کلاس از لیست مورد نظر در سایت http://amjad.jde.ir/kau.    اساتید گرامی  بایستی نام و نام خانوادگی خود را وارد کرده و در قسمت پسورد کد ملی خود  را وارد نمایند.

**دانلودفایل PDF راهنمای کار با سامانه آموزش مجازی وی‍‍ژه اساتید و مرسان**

نحوه ورود اساتید

بنر امجد کاشمر نحوه ورود دانشجویان گرامی به سامانه امجد :

پس از انتخاب کلاس از لیست مورد نظر در سایت http://amjad.jde.ir/kau/. دانشجویان بایستی نام و نام خانوادگی خود را وارد کرده و در قسمت پسورد کلمه jdk  را وارد نمایند

نکته مهم:

پسورد ورود به تمامی کلاسها برای همه دانشجویان عزیز jdk می باشد  .

نحوه ورود دانشجویان

**دانلودفایل PDF راهنمای کار با سامانه آموزش مجازی وی‍‍ژه ویژه دانشجویان **

غلامرضا شوکتی  مدیر امور اداری جهاددانشگاهی کاشمر خبر داد :

به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی کاشمر ، کاشت انواع قلمه های انگوروگل محمدی در مرکز تحقیقات دانشجویی شعبه خلیل آباد کشت شد . رقم 4 انگور ترکمن وپیش رس آن که یکی از ارقام بسیار مرغوب وپر بازده می باشد بصورت کاملا اصولی وزیر نظر متخصصین امر تهیه شد ،

شوکتی گفت : علاوه بر این ازدیگر ارقام کشت شده می توان به کشت انگور شاهرودی ,انگور آخر سالی یا مویزی، انجیر،شاه توت،زیتون وگل محمدی ، گل داودی اشاره کرد.

همچنین افزود با توجه به ریشه گذاری بسیار خوب این قلمه ها از نیمه دوم فروردین قابل انتقال به زمین اصلی خواهد بود.

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کاشمر به نقل از بخشنامه وزارت علوم خبر داد.

مهندس علیرضا حاتمی سرپرست مرکز آموزش عالی وعلمی کاربردی جهاددانشگاهی کاشمر ضمن گرامی داشت روز مهندس (5 اسفند ماه ) گفت :

بر اساس بخشنامه وزارت علوم، برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کلیه کلاسها این مرکز تا پایان هفته جاری (۹ اسفند ۱۳۹۸) تعطیل خواهد بود.

در راستای اقدامات پیشگیرانه در مقابل شیوع کرونادانشگاههای خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیل شد.لازم به ذکر است این تعطیلات صرفا مربوط به کلاس‌های درس بوده و بخش اداری وارائه خدمات عمومی کماکان فعال وآماده پاسخگویی خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کاشمر مهندس محمد اسدی عطار مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی کاشمر گفت:

شروع کلاسهای ترم بهاره زبانهای خارجی ( زبان انگلیسی) از تاریخ 20فروردین ماه سال آینده (1399) آغاز میگردد برهمین اساس زمان تعیین سطح  درتاریخهای 10 و11 اسفندماه سال جاری درمرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی برگزار میگردد .شایان ذکر است این مرکز با استفاده از اساتید مجرب وتوانمند دانشگاهی فضایی, آموزشی مناسب واستاندارد به همراه بیمه مسئولیت را جهت استفاده همشهریان عزیز فراهم نموده  است. آدرس بلوار آزادگان نبش آزادگان 14 مرکزآموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی کاشمر

رییس جهاددانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند بازوی علمی و فناورانه آستان قدس رضوی باشد و مجموعه توانمندی‌های خود را در حوزه، علمی، فناوری و فرهنگی در خدمت آستان قدس رضوی قرار دهد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا طیبی ،  در خصوص دیدار (23 بهمن ماه) خود با تولیت آستان قدس رضوی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی از گذشته وظیفه خود می‌دانست که مجموعه توانمندی‌های خود را در حوزه علمی، فناوری و فرهنگی، چه در جهت کمک به بهره‌مندی از این توانمندی‎‎ها و چه در جهت ارتقاء مجموعه خدماتی که آستان قدس رضوی به مردم ارائه می‌دهد، در خدمت این نهاد قرار دهد.

وی افزود: با توجه به دستاوردهای آستان قدس رضوی در حوزه‌های مختلف و همچنین دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های فنی‌مهندسی، اقتصادی، علوم انسانی و اجتماعی و حوزه آموزش، این دو نهاد می‌توانند مشارکت‌های خوبی را با یکدیگر داشته باشند.