به مناسبت روز درختکاری ، پرسنل مرکز جهاد دانشگاهی کاشمر و دانشجویان به همراه فراگیران مرکز آموزشی تخصصی کوتاه مدت تعدادی نهال درخت را در زمین کاشتند . هدف از این فعالیت ، کمک به حفاظت و توسعه محیط زیست و ایجاد فرهنگ درختکاری بود .
به همین مناسب ریاست محترم مرکز جهاد دانشگاهی کاشمر, جناب آقای دکتر باغبان توضیحاتی مختصر در مورد این روز حسنه و زیبا خدمت افراد حاضر ارائه کردند.
جناب آقای دکتر باغبان فرمودند:
درختکاری در ایران دارای پشتوانه ‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی است، تاریخ نشان می ‌دهد که ایرانیان باستان، جشن های خاصی داشتند و در این جشن ها به درختکاری پرداخته و به خاک و زراعت احترام می‌ گذاشتند
در ادیان و فرهنگ های مختلف جهان، درخت و درختکاری جایگاه خاصی دارد. دین مقدس اسلام نیز بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته اند. حضرت علی علیه السلام در مدینه باغ های خرمای فراوانی به وجود آورد و بیشتر آنها را در راه خدا وقف کرد.